Mosselaan 128
1934 RD Egmond a/d Hoef

Behandelingen

colonhydrotherapie

Colonhydrotherapy

Colonhydrotherapie, ook wel bekend als hoge darmspoeling, is een therapie waarbij de dikke darm over de gehele lengte behandeld wordt met gefilterd water. Een gezonde darm is een voorwaarde voor een goede gezondheid. Daar kan colonhydrotherapie je bij helpen! Het onttrekt de gifstoffen waardoor klachten verminderen en energie aan het lichaam teruggegeven wordt.

darmtherapie

Darmtherapie

Darmtherapie is erop gericht het microbioom, alle “goede en slechte beestjes” weer in de juiste balans te brengen. Dus het aanvullen van het goede en lichaamseigen microbioom en het afvoeren van ziekmakende factoren in de darm. Daar waar nodig wordt ook een gezond en goed functionerend darmslijmvlies opgebouwd, een gezonde darmwand en immuunsysteem. Dit doe o.a. ik aan de hand van een ontlastingsonderzoek.

detox

Detox

De letterlijke betekenis van detox is detoxcificatie of ontgifting, het afvoeren van de aanwezige giftige stoffen. Dit wordt al sinds mensenheugenis gedaan. Vandaag de dag verhelpen we alle ongewenste signalen van ons lichaam met medicijnen, die ons lichaam weer extra belasten en vervuilen. Je kunt op meerdere manieren detoxen. Ik werk zowel met de producten van innerwave als de darmdetox.

lever reiniging

Lever- en galblaas reiniging

Volgens Andreas Moritz heeft 95% van alle Westerlingen stenen in zijn lever. Dit is te wijten aan onze westerse lifestyle waarin we veel vlees consumeren, stress hebben, veel vaccinaties krijgen et cetera. Hierdoor treedt er ernstige vertraging op van de galvloeistof die geproduceerd wordt door de lever. Zo verdikt het gal en ontstaan er lever- en galstenen. Deze stenen kunnen talloze klachten veroorzaken, van depressies tot huidklachten. Met de lever- en galblaasreiniging raak je al deze stenen kwijt en voel je goed!

voeding

Voeding

Voeding is de brandstof voor jouw lichaam, maar gezonde voeding doet nog veel meer dan alleen de motor draaiende houden. Gezonde voeding bevat alle moleculen die direct of indirect worden gebruikt bij de vele reguliere, verdedigings-, herstel- en andere processen die het lichaam kent. Tegenwoordig is het met alle zogenaamd gezonde voeding en diëten voor veel mensen lastig om te bepalen wat nou goed is voor jouw lichaam en constitutie en wat niet, ik help je daar graag mee.

acces bars

Access Bars

De BARS (engelse woord voor staven) zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

<< terug