Missie


Het is mijn missie om mijn medemens te ondersteunen bij het luisteren naar het eigen lichaam, dit doe ik onder andere door het reinigen van het lichaam met colonhydrotherapie, gezonde voeding en een stukje bewustwording. Ieder mens is uniek en er is niet één juiste manier die iedereen beter kan maken, maar je lichaam geeft je wel duidelijk aan wat voor jou werkt.

Visie


Ik werk vanuit een holistische visie en zie de mens als één geheel. Je lichaam, je emoties, je gedachten en je sociale omgeving zijn gebieden die allemaal met elkaar verbonden zijn en deze kunnen niet los van elkaar gezien worden. Als op het ene niveau iets gebeurt, heeft dat effect op de andere niveaus. Mijn behandelingen gaan uit van het zelf herstellend vermogen van het lichaam.

Balans


Alles staat en valt met de juiste balans en dit kan je op alle vlakken doortrekken. Ons lichaam laat het ons weten als er iets niet in balans is in de vorm van een symptoom of klacht. Als je te lang doorloopt met klachten en symptomen slaat de weegschaal door en word je ziek. Ik wil jou helpen met het zoeken naar de juiste balans.